İSTANBUL / BEYOĞLU - Cezayirli Gazi Hasanpaşa İlkokulu

Kas

Spor A.Ş. nin düzenlemiş olduğu İstanbul Maratonu Resim yarışmasınında okulumuz 4. sınıf öğrencisi Cihan Doğan, 4. sınıflar kategorisinde 3. olmuştur. 12.11.2015 de düzenlenen ödül töreninde öğrencimiz ödülünü almıştır. Kendisini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. yıldönümünde özlem ve saygıyla andık.

Okulumuzda düzenlenen anma programına Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Velilerimizin katılımıyla 2 dakikalık saygı duruşunun ardından söylenen İstiklal Marşı ile bayrak göndere çekilerek akabinde yarıya indirildi.

Eyl

Uzm. Psikolog Gülşah Pınaroğlu ve Uzm. Psikolog Evin Güldoğan Tarafından okulumuz öğretmenlerine 4 saat Süren ´Zor çocuklarla iletişim Eğitim´i ´ verilmiştir.

Dolmabahçe Sarayına Gezi-2015

Haz

1-G ve 1-H Sınıflarının Okuma Bayramları Türabibaba Kütüphanesi salonunda yapılmıştır.

May

Okçular Tekkesinin düzenlenmiş olduğu okçuluk spor yarışmalarında 4. sınıf öğrencimiz Zeynep Aslı Yıldız İstanbul 3. ve Türkiye Genelinde yapılan yarışmalarda 7. olmuştur.

May

Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu yüzme etkinliğinde 4. sınıf öğrencimiz Duygu Mürevvet Kahya 1. olmuştur.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuz Bahçesinde Kutlanmıştır. ( 23 04 2015)

Nis

Kitap okumada ilçe birinci, İstanbul ilinde ikinci olan öğrencimiz, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde