İSTANBUL / BEYOĞLU - Cezayirli Gazi Hasanpaşa İlkokulu

Şbt

Okulumuz Satranç Yarışmalarına Katıldı (2017-2018)

Şbt

Geleneksel Çocuk  Oyunları Sek Sek Yarışması 1. Sınıf Kategorisinde okulumuz ilçe ikincisi olmuştur.

Ock

Okulumuz öğrencileri Kemerburgaz´da  fidan dikiminde.

Şbt

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri Afet Koordinasyon Merkezinde Deprem Similasyon Eğitiminde

Ock

Beyoğlu Kaymakamlığı, Beyoğlu Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ´´Beyoğlu’nda Spor Mevsimi´ Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmasında 3. ve 4. sınıflarımız çeyrek finale yükselmiştir.

Ock

Beyoğlu Okullar Arası Santraç Turnuvası ilkokul 2. sınıflar kategorisinde 2-H sınıfı öğrencimiz Mustafa Görkem Bakır 5. olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.

4-A Sınıfının Rahmi Koç Müzesi (2015-2016) Öğrt. Ümmügülsüm HAYTA

Ara

Okulumuz 4-H Sınıfı 29 Aralık 2015 tarihinde öğrencilerde müze kültürü geliştirmek amacıyla İstanbul Modern´e gezi düzenlemiştir. Öğrenciler, İstanbul Modern de, resim ve şiir bağlantısının kurulduğu atölye çalışması yapmıştır.

Ara

02 Aralık 2015 Çarşamba günü okulumuz Kidzania  Merkezi’ne gezi düzenlemiştir.

Eğlenerek öğrenmenin merkezi!