Mrt

Türkiye, eTwinning faaliyetlerinde; kayıtlı öğretmen, aktif öğretmen, kayıtlı okul ile gerçekleştirilen projelerle Avrupa’da birinci sıraya yerleşti.

Mrt

Başbakan Binali Yıldırım, Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Çırağan Sarayı´nda düzenlenen Uluslararası Denizcilik Zirvesi´nin açılışına katıldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca, ortaöğretim düzeyinde güncellenen müfredattaki ders içeriklerinin daha ilgi çekici ve verimli hale getirilmesi amacıyla ses, video, animasyon ile zenginleştirilmiş etkileşimli ders kitabı uygulaması başlatıldı. Hazırlanan etkileşimli kitaplar, öğretmen ve öğrencilerin kullanımına "http://ogmmateryal.meb.gov.tr" internet adresi üzerinden açıldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Başbakanımızın kaliteli bir eğitim için ikili eğitimi sonlandırma talimatı var. 2019 yılı sonuna kadar 58 bin derslik gerekiyor. Merkezi hükümetle yerel yönetimler, devlet-vatandaş iş birliği ile 2019 yılının sonuna kadar ikili eğitimi kaldıracağız." dedi.

Mrt

İzmir´deki bir ilkokulda öğrenciler tarafından beslenirken bir velinin endişesi üzerine uzaklaştırılan kedi "Tombi" İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talimatıyla sınıfa geri döndü.

Mrt

Beyoğlunda Okuma Yazma Seferberliği Başladı. En yakın okul veya halk eğitim merkezlerine başvurabilirsiniz.

Mrt

BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İLKOKULLAR ARASI MASAL ANLATMA YARIŞMASI OKULUMUZ 5. OLMUŞTUR.

Mrt

Okul sağlığı; öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümü olarak tanımlanmaktadır.

Programın Amacı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Süt Konseyince  ortaklaşa yürütülen Okul Sütü Programı’nın amacı, öğrencilere süt içme alışkanlığını kazandırmak, yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunarak sağlıklı büyüme ve gelişmelerini sağlamaktır.

Mrt

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü (12 Mart)  2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında okulumuzda yapılmıştır.

İVİL SAVUNMA İKAZ-ALARM TATBİKATI

TATBİKATIN AMACI

Personel ve öğrencilere sivil savunmanın önemi,  tanım ve tedbirleri ile ikaz ve alarm işaretleri, Kimyasal,  Biyolojik,  Radyolojik,  Nükleer  (KBRN) ve benzeri silahların etkileri, bunlara karşı korunma önlemleri, gizleme ve karartma konularında eğitim verilerek alarm işaretleri üzerine planlı bir şekilde kurum,  okul ve dersliklerin boşaltılarak sığınaklarda/ sığınma yerlerinde toplanmalarını sağlamak..

PERSONEL TAHLİYE TATBİKATI

TATBİKATIN AMACI

Olası deprem/yangın anında personel ve öğrencilere kurum ve okullarda can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek derslikler ve yurtların planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmalarını sağlamak.

Mrt

OKULUMUZ 2017-2018 BEYOĞLU İLÇESİ SATRANÇ TURNUVASI MİNİKLER TURNUVASINDA ÜÇÜNCÜ OLMUŞTUR.

Mrt

Öğrencimiz Karate Kyokushin Stil Şampiyonası 2017 Bursa - İller Arası - 2008-2009 Doğumlu 35 Kg da Türkiye 2. olmuştur