Gezilerimiz

Şbt

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri Afet Koordinasyon Merkezinde Deprem Similasyon Eğitiminde

Ara

Okulumuz 4-H Sınıfı 29 Aralık 2015 tarihinde öğrencilerde müze kültürü geliştirmek amacıyla İstanbul Modern´e gezi düzenlemiştir. Öğrenciler, İstanbul Modern de, resim ve şiir bağlantısının kurulduğu atölye çalışması yapmıştır.

Ara

02 Aralık 2015 Çarşamba günü okulumuz Kidzania  Merkezi’ne gezi düzenlemiştir.

Eğlenerek öğrenmenin merkezi!

Bu gezide öğrencilere farklı mesleklerle ilgili bilgi verilmesi  amaçlanmıştır.

Bu yararlı geziyi  düzenleyen öğretmenimize teşekkür ederiz.

02/12/2015

Yener ŞAROĞLU

0kul Müdürü

Okul Pikniği-2015

Nis

İstanbul Modern Sanat Galerisine Gezi (2014-2015): Okulumuz 2. ve 3. sınıf şubelerinden 10 sınıfımız belirli tarihlerde İstanbul Modern´e hem gezi hem de etkinlik düzenlemiştir.

Mrt

Cezayirli Gazi Hasanpaşa İlkokulu İle İhsan Şerif İlkokulunun  Galatasaray Lise Önünde birlikte düzenledikleri okul etkinlikleri

Şbt

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencilerinden İsra BARDAKÇI, Lilyan Nehir KARAOĞLU, Betül ÇERİBAŞ´ın Turabibaba Kütüphanesinde  yapılan Tiyatro Etkinliğindeki fotoları.

Şbt

Atatürk Kültür Merkezinde Yapılan Okulumuz 100. Yıl Etkinliği (2006)

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi Buz Pisti Etkinliği